100 aastat tetratloni Eestis

9.klassi EV100 projekt on viimase saja aasta jooksul tegutsevaist tetratloni alade sportlastest tehtud film ning selle käigus läbime ka ise igal tetratloni ala (jala, rattaga, ujudes ja kanuuga) nii, et kokku tuleks 100 km, mis on samuti sümboolne. Lisame filmi ka klippe enda matkadest. Retk toimub eri kuupäevadel, neljas erinevas Eesti paigas.
Jalgsimatk . Meie, 9. Klass, oleme pea igal aastal käinud jalgsi- või kanuumatkadel erinevates Eesti paikades. Oleme maha rännanud kokku pea 100 km, vaid veidi jääbki veel puudu. Sellel aastal jätkame me taas seda traditsiooni ning käime jalgsi läbi 36 km. Läbime Karula matkaraja. Matkama tahaksime minna varakevadel, aprillis.
Kanuumatk. Ka kanuumatkad on olnud meil vähemalt üle aasta käsil, enamus klassist ootab just seda sündmust pikisilmi terve suve. Selleks, et sära meie klassikaaslaste silmist ei kaoks, võtame me see kord ette kõige pikema matka- 25 km. Kanuutame Soomaal, loodetavasti juba oktoobris.